top of page

Välkommen till Klingerfjärdens KattHotell!
Klingerfjärdens KattHotell
Det är jag, Diana, som äger och jobbar heltid i hotellet. Mina barn tycker det är mysigt att hjälper till på helger och lov. En favorit sysselsättning är att sitta inne hos katterna och läsa högt. De vistas i hotellet endast med vuxen närvaro!


Har du frågor ring, skicka epost eller skicka meddelande på FB! 


 

COVID-

Till er som har haft Covid-19 i eran hushåll senaste månaden snälla säga till. Katter har visat sig kunna bära smittan också och jag vill ha lite extra uppmärksamhet kring detta. Absolut är katterna välkommen om de är friska och visar ingen tecken på snuva eller sjukdom precis som vanligt.

 

Hör av dig om du är förkyld och ska komma till hotellet så vi kan planera ett säkert inlämning eller utcheckning.

 Jul och Nyår
   Nu full bokat men hör av dig om du vill läggas i kön!
                  OBS ingen hämtning eller                                           lämning den 24:e, 25:e eller 26:e                december samt 1:e januari
*Ett flertal lediga efter nyår!

Avgiftsfria avbokning i december ska ske minst 21 dagar förre ankomsten. Avbokningar 20-8 dagar förre ankomsten debiteras 50% av bokningen och 7 eller färre dagar förre ankomsten debiteras 100% av bokningen. Skulle något stort och oförväntat hända hör av dig.

Rastgård_kompisar.jpg

073-8481581

kfkatthotell@hotmail.com

Du hittar oss även på Facebook!

Nyhet- Nu ta jag Swish! 
BG finns som tidigare men
PG kontot är borta.
 


Swish 123-0460337
 

Jag heter Diana Gregson. Jag driver katthotellet och jobbar heltid med detta. Jag och min sambo, Urban Jansson, bor på gården med vår son Charlie som föddes den 8:e jan 2010, vår dotter Ariana som föddes den 14:e jan 2012 och våra katter Professorn och Gustav.

Vår gård ligger drygt 1 kilometer ifrån E4, vilket gör att hotellet är lätt att hitta men tillräckligt långt ifrån E4 så att inga störningar upplevs från trafiken.

Katthotellet ligger mindre än 50 meter ifrån en busshållplats vilket gör att kollektivtrafiken är en möjlighet för er utan bil. Om ni flyger hittar du oss bara 5 minuter ifrån Midlanda flygplats!

Byggnaden som katthotellet ligger i är byggt år 1927 och är uppdelat i garage, snickarbod, förvaringsplats och gästlägenhet. Gästlägenheten är där katthotellet finns numera och har totalrenoveradess under våren 2008. Vi har 10 rum för katterna plus kontor och utrymme för förvaring och förberedelser av mat, mm.

bottom of page