top of page

 

 

 • När du lämnar din katt hos mig måste den (de) ha med vaccinationsbevis för Kattpest och Kattsnuva för att kunna stanna. Katterna måste vara grundvaccinerade, bestående av 1 vaccination med påfyllning 3 veckor senare. Den nästa ska ske efter 1 år och därefter får inte vaccinationen inte vara äldre än 3 år enligt veterinärens rekommendation. Om du kommer utan detta bevis får din katt inte stanna!

  * Jag gör allting jag kan för att förhindrar smitta. Viktigt att veta är att Kattsnuva är som influensan i människor. Den ändrar sig hela tiden och vaccinet skyddar mot de vanligaste former. Men inte mot alla. Det är mycket viktigt att du upplyser mig om din katt har haft magsjuka eller någon annan smittsamma infektion under sin livstid. Stress kan gör symptom och undantryckta sjukdomar kan bryta ut sig igen. 

   

 • Hankatter äldre än 10 månader eller som börjar bli könsmogen måste vara steriliserade.
   

 • Din katt måste vara fri från loppor och löss!  Hittar jag något tecken på att din katt har loppor eller löss kommer din katt att tas till veterinär för behandling på din bekostnad, inklusive kostnader för resan och tid. Samt eventuella kostnader för specialststädning av hela hotellet och preventiv behandling av ALLA andra gäster i hotellet!
   

 • Din katt måste vara fri från fästingar och mask! Om jag upptäcker att din katt har mask kommer jag att behandla den på din bekostnad, inklusive kostnader för resan och tid för att köpa avmaskningsmedlet. 

.​

 

bottom of page